Over Ons

Martijn Fassbender

Welkom bij Fassbender Elektro

Ik ben Martijn Fassbender, 45 jaar en woon in Eerde (Meierijstad) met mijn vrouw Jose en mijn twee zoontjes . Op 1 februari 2006 heb ik mijn eigen bedrijf Fassbender Elektro opgericht. Met veel passie en inzet ben ik onderaan de ladder begonnen en heb mijn eigen klantenbestand opgebouwd .

Nu inmiddels 15 jaar ondernemer met meerdere mensen in dienst, richten wij ons hoofdzakelijk op de elektrotechnische installatie, van particuliere nieuwbouw, maar ook particuliere verbouwingen.
Onder elektrotechnische installatie verstaan we de volledige stroomvoorzieningen, maar ook een passende camera installatie, alarm installatie, data/coax installatie, pv -installatie en het aansluiten van warmtepompen. Daarnaast behoren ook het keuren van elektrotechnische installaties tot onze werkzaamheden.
Bij ons bent u op het juiste adres voor vakkundig, eerlijk en goed advies voor boven genoemde onderdelen. Ook hebben wij een breed assortiment aan verlichting en veel verschillende soorten schakelmateriaal, in alle kleuren en maten.

Ons team

Martijn Fassbender

Martijn
Fassbender

Eigenaar / 1e monteur

José Fassbender

José
Fassbender

Mede-Eigenaar / Administratief medewerkster

Klaas Vermeulen

Klaas
Vermeulen

1e monteur

Nick van der Aa

Nick
van der Aa

Monteur

Bram Verhoeven

Bram
Verhoeven

Hulpmonteur

Ramon Renders

Ramon
Renders

Monteur / Magazijn

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen of door ons te bellen.